Persondatapolitik

Hos Better Life prioriterer vi fortrolighed og sikkerhed højt. Hermed kommer klare retningslinjer over vores måde at behandle dine personoplysninger på, og hvordan vi anvender de oplysninger på som du efterlader dig efter du har besøgt og handlet i vores webshop.

Data ansvarlig.
Better Life, Avedøreholmen 86D, st-tv, 2650 Hvidovre. Cvr: 33092008, tlf:21609674, e-mail: info@better-life.nu

Indsamling af personoplysninger.
Du vil altid få information med hensyn til indsamling af personlige oplysninger om dig. De oplysninger kunne være dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, dit køb på webshoppen eller lignende oplysninger.

Det vil altid fremgå om det er en frivillig oplysning eller om den er nødvendig for gennemførelse af ordren på webshoppen.
Indsamling af dine personlige oplysninger vil ske når du:

-handler i vores webshop
-tilmelder dig til vores nyhedsbrev
-deltager i konkurrence eller andre events

Vi gør opmærksom på at dine oplysninger ikke vil blive brugt til markedsføring eller sælges videre til tredjepart. Hvis Better Life skulle vælge at føre statistik over kunders foretrukne valg og køb af varer, vil der ikke blive brugt personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige oplysninger
Din adresse gives til fragtfirmaet vedrørende leverancen af dine varer.

Der kan under visse omstændigheder være nødvendigt at videregive dine oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet, eksempelvis vedrørende kortsvindel.

Sletning af dine oplysninger
Vi sletter dine oplysninger så snart vi har færdigbehandlet din bestilling i webshoppen, med mindre du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er deltagende i en af vores konkurrence.
Du kan til enhver tid bede om at blive slettet på ovennævnte punkter.

Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger og sørger for at vores håndtering af dine oplysninger lever op til de sikkerhedspolitiske standarder. Kun medarbejdere der har behov for at kende dine oplysninger til håndtering af dit køb i webshoppen vil få adgang til disse.

Rettigheder
Du har ret til at få slettet eller blokeret alle dine oplysninger efter reglerne herom. Du har ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du selv har givet os angående køb på webshoppen, tilmelding til nyhedsbrev, eller deltagelse i konkurrencer.

Tilbagekaldelse af dit samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde din eventuelle samtykke som du måtte have givet os. Hvis du ønsker at tilbagekalde din samtykke kan du skrive på info@better-life.nu eller ringe på nummer 21 60 96 74(hvis optaget læg en besked og vi vil kontakte dig) og du vil hermed blive slettet.

Links til andre hjemmesider
Vi har flere links på vores webshop til andre hjemmesider. Vi kan ikke drages til ansvar om hvordan de andre hjemmesider håndterer deres personlige oplysninger, og vi henviser til at du læser deres politik med hensyn til hvordan de håndterer personlige oplysninger.

Kontakt for ændringer
Better Life, Avedøreholmen 86D, st-tv, 2650 Hvidovre
Telefon: 21 60 96 74 e-mail: info@better-life.nu

Klageadgang
Datatilsynet, Borgergade 28,5,1300 København k.

Persondatapolitik dateret 22-02-2019
1. version af Better Lifes persondatapolitik.